woensdag 11 januari 2017

Infoavond schoolrijpheid - 3e kleuterklas naar 1e leerjaar

Beste oudersHet eerste trimester van dit schooljaar is reeds achter de rug. Op school wordt er werk  gemaakt om je kleuter voor te bereiden op het eerste leerjaar. Als ouder stel je je zeker ook al eens vragen zoals: “Zal mijn kind klaar zijn voor het eerste leerjaar? Wat moet mijn kind allemaal kennen en kunnen om naar het eerste leerjaar te gaan? Wat kan ik als ouder doen?”
Om jullie op deze en nog andere vragen een antwoord te kunnen geven, organiseren wij een infoavond rond schoolrijpheid op maandag 16 januari 2017 om 19.30 uur. Deze avond vindt plaats voor de drie kleuterscholen in de polyvalente zaal van Don Bosco kloosterstraat 6C te Drongen.
Na een woordje van de directie zal Kathleen Pisman, pedagogisch begeleidster, de ontwikkeling van een kleuter schetsen. Daarna zullen Cathérine De Vos en Iris Smekens van het CLB de term schoolrijpheid verduidelijken. Een ouder van het eerste leerjaar wil graag vanuit eigen ervaring vertellen. Ook de leerkrachten van de 3de kleuterklas en van het 1ste leerjaar en de zorgcoördinator zijn aanwezig om op jullie vragen vanuit de praktijk te antwoorden.
De overgang van de 3de kleuterklas naar het 1ste leerjaar is zowel voor de kleuter als voor de ouders een belangrijk moment. We hopen jullie dan ook talrijk te mogen verwelkomen op deze infoavond!
Gelieve via onderstaand strookje in te schrijven en dit zo spoedig mogelijk aan de klasjuf terug te bezorgen of door te mailen naar directie@donboscobaarle.be.Vriendelijke groeten
Directie en leerkrachtenDe ouders van …………………………………………………………………………………………………
uit De Berenboot / Don Bosco / De Vuurtoren
wensen zich in te schrijven voor de infoavond over schoolrijpheid op maandag

18 januari 2016 om 19.30 uur met ………………………………. personen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.